Evenimente AMNAC

Evenimente

 • Cina la MNAC

  Asociaţia Amicii Muzeului Naţional de Artă Contemporană are plăcerea de a vă invita la evenimentul său excepţional de strângere de fonduri în vederea amenajării şi lansării următoarelor proiecte ale muzeului, “Arhivă Foto MNAC - la vedere” si “Crăciunul Copiilor la MNAC”

 • Licitaţie de Artă în cadrul Galei Romanian Business Leaders

  Joi, 5 septembrie 2013, AMNAC a organizat o licitaţie de artă contemporană românească, în cadrul Galei Aniversare Club RBL (Romanian Business Leaders), găzduită de către MNAC.

 • Mic Dejun la MNAC II

  Marți, 4 Iunie 2013, Amicii Muzeului Național de Artă Contemporană (AMNAC) a avut plăcerea de a organiza al doilea său eveniment în cadrul programului MIC DEJUN LA MNAC, program prin care Asociația dorește să recunoască eforturile și să mulțumească în mod special apropiaților săi, acelora care prin interesul lor în domeniul artei au sprijinit Asociația și Muzeul în demersul lor comun.

 • Mic Dejun la MNAC I

  Marti, 11 decembrie 2012, Asociatia Amicii Muzeului National de Arta Contemporana (AMNAC) a avut placerea sa invite un numar restrans de invitati cu un interes personal sau corporatist in domeniul artei contemporane la primul eveniment "MIC DEJUN LA MNAC" in ultima luna a unui an de intensa si promitatoare cooperare intre Muzeu si Amicii sai.

 • AMNAC la Ziua Profesiilor Liberale din România

  Asociaţia Amicii MNAC a încheiat un parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România în cadrul conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România" din 5 noiembrie 2012, Sala Rondă, Hotel Intercontinental

 • Noi și Arta Contemporană Românească

  In 2012 AMNAC a organizat un prim eveniment de strângere de fonduri “Noi și Arta Contemporană Românească” (21 iunie, MNAC), în cadrul căruia au fost licitate 37 de lucrări semnate de unii dintre cei mai importanti artiști români contemporani.

AMNAC la Ziua Profesiilor Liberale din România

 

Luni, 5 noiembrie 2012, Uniunea Profesiilor Liberale din România, a organizat cea de a cincea ediţie a Conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România", care este celebrată în fiecare an.

Tema Conferinţei se referă la "Impactul profesiilor liberale asupra vieţii economice şi sociale din România".

Asociaţia Amicii MNAC a încheiat un parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România în cadrul conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România" din 5 noiembrie 2012, Sala Rondă, Hotel Intercontinental. Amicii au beneficiat de prezenţa în dosarul înaintat tuturor invitaţilor (cca 200), prin documentul de prezentare "Mecena şi invitaţii la expoziţiile MNAC". De asemenea, AMNAC a organizat o masă de prezentare pe întreaga durată a conferinţei, punându-se la dispoziţia celor interesaţi formulare de înregistrare ca Suporter AMNAC, Planul expoziţional MNAC pentru perioada noiembrie 2012 - decembrie 2013, broşuri conţinand programele educative dezvoltate de MNAC, cataloage MNAC, etc. Cu ocazia acestui parteneriat, AMNAC impreună cu MNAC au oferit 19 carduri de suporter Familie pentru Preşedinţii Asociaţiilor membre UPLR şi Secretariatul general UPLR.