Evenimente AMNAC

Evenimente

 • Cina la MNAC

  Asociaţia Amicii Muzeului Naţional de Artă Contemporană are plăcerea de a vă invita la evenimentul său excepţional de strângere de fonduri în vederea amenajării şi lansării următoarelor proiecte ale muzeului, “Arhivă Foto MNAC - la vedere” si “Crăciunul Copiilor la MNAC”

 • Licitaţie de Artă în cadrul Galei Romanian Business Leaders

  Joi, 5 septembrie 2013, AMNAC a organizat o licitaţie de artă contemporană românească, în cadrul Galei Aniversare Club RBL (Romanian Business Leaders), găzduită de către MNAC.

 • Mic Dejun la MNAC II

  Marți, 4 Iunie 2013, Amicii Muzeului Național de Artă Contemporană (AMNAC) a avut plăcerea de a organiza al doilea său eveniment în cadrul programului MIC DEJUN LA MNAC, program prin care Asociația dorește să recunoască eforturile și să mulțumească în mod special apropiaților săi, acelora care prin interesul lor în domeniul artei au sprijinit Asociația și Muzeul în demersul lor comun.

 • Mic Dejun la MNAC I

  Marti, 11 decembrie 2012, Asociatia Amicii Muzeului National de Arta Contemporana (AMNAC) a avut placerea sa invite un numar restrans de invitati cu un interes personal sau corporatist in domeniul artei contemporane la primul eveniment "MIC DEJUN LA MNAC" in ultima luna a unui an de intensa si promitatoare cooperare intre Muzeu si Amicii sai.

 • AMNAC la Ziua Profesiilor Liberale din România

  Asociaţia Amicii MNAC a încheiat un parteneriat cu Uniunea Profesiilor Liberale din România în cadrul conferinţei "Ziua Profesiilor Liberale din România" din 5 noiembrie 2012, Sala Rondă, Hotel Intercontinental

 • Noi și Arta Contemporană Românească

  In 2012 AMNAC a organizat un prim eveniment de strângere de fonduri “Noi și Arta Contemporană Românească” (21 iunie, MNAC), în cadrul căruia au fost licitate 37 de lucrări semnate de unii dintre cei mai importanti artiști români contemporani.

Mic Dejun la MNAC I

Marţi, 11 decembrie 2012, Asociaţia Amicii Muzeului Naţional de Artă Contemporană (AMNAC) a avut plăcerea să invite un număr restrâns de invitaţi cu un interes personal sau corporatist în domeniul artei contemporane la primul eveniment "MIC DEJUN LA MNAC" în ultima lună a unui an de intensă şi promiţătoare cooperare între Muzeu şi Amicii săi.

 

Muzeul a fost deschis special pentru invitaţi cu ocazia acestui eveniment exclusivist în cadrul căruia au fost prezentate în premieră detalii despre Programul expoziţional 2013 şi despre organizarea Expoziţiei permanente a MNAC.

 

De asemenea, invitaţii au beneficiat de o vizită ghidată a expoziţiei "subREAL RETROSPECT" însoţiţi de curatorul expoziţiei, RALUCA VELISAR.
 

În cadrul aceluiaşi eveniment au fost licitate (via "silent auction") 9 lucrări donate de diverşi artişti contemporani, dintre care au fost vândute 5 în beneficiul AMNAC.